Skrivebordsplade, linoleum

3.490,00 kr. incl. moms

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): Skrivebordsplade, linoleum Kategori:

Beskrivelse

VIGTIGT! NÅR DU BESTILLER DENNE VARE, SKRIVER DU I KOMMENTARFELTET VED KASSEN, HVILKEN LINOLEUMSFARVE DU ØNSKER SKRIVEBORDSPLADEN LEVERET I. HVIS VI HAR SPØRGSMÅL TIL DIN BESTILLING KONTAKTER VI DIG NATURLIGVIS.

Arbejd hjemmefra med stil. Vores GROW skrivebordsplade er seneste skud på stammen i GROW familien og findes i 21 smukke linoleumsfarver.

GROW skrivebordsplade kombineres med vores hyldevanger i massiv egetræ og du vælger selv i hvilken højde du ønsker at placere bordpladen. I traditionel skrivebordshøjde, barstolshøjde eller i ståhøjde. Og så er det er tilmed let som en leg at skifte placering.

Brug vores GROW reol med skrivebordsplade overalt i hjemmet. Som kontorplads i stuen, spisekrog i køkkenet, fralægningsbord i entréen, sminkestation på pigeværelset … kun fantasien er din eneste begrænsning.

Skrivebordspladen fremstilles ligesom resten af serien, i bæredygtige materialer på et snedkeri i Danmark. Pladen leveres med hyldebærere i rustfri stål samt diverse tilbehør. Det hele er inkluderet i prisen.

Bæredygtig linoleum:

GROW skrivebordsplade produceres hos vores danske producent. Skrivebordspladen  som er beklædt med linoleum på alle flader, er fremstillet af naturens egne materialer. Linoleum fremstilles af linolie, træ-mel og harpiks, tilsat farvepigmenter fra planter hentet i naturen. Materialet er biologisk nedbrydeligt og er velegnet til anvendelse på overflader designet til hverdagsbrug.

Linoleum har en mat, varm og blød overflade, er lyd absorberende, anti-bakterielt og antistatisk. Desuden er det farveægte og reflekterer ikke solens stråler. Linoleum er et levende materiale som er yderst let at vedligeholde.
Eksempelvis vil småridser i overfladen rejse sig igen og forsvinde.

Linoleum er som skabt til skrivebordsbrug, da den bløde og varme overflade er fantastisk at være i kontakt. Læg et stykke papir på bordet og skriv eller tegn løs. Du mærker øjeblikkeligt hvor rart det føles at arbejde ved i modsætning til kolde glasplader og laminerede overflader.

Vores GROW skrivebordsplade er designet med smukke afrundede hjørner for en mere organisk form, der samtidig adskiller sig markant fra andre skriveborde på markedet. Vi vil nemlig gerne give dig muligheden for at købe noget som ingen andre har!

Mål:

Skrivebordspladen måler b. 80 cm x d. 42 cm. Leveres med vanger i rustfri stål samt diverse fittings, som gør pladen klar til montage.

Kombinér med vores hyldevanger på 194 cm, 147 cm eller 80 cm som alle er perfekte til formålet.

Vedligehold:

Skrivebordspladen aftørres med en fugtig opvredet klud og kan efter ønske behandles med linoleumspleje.

Design:

Charlotte Holm Schau

Levering:

Leveres direkte til din adresse. Leveringstid ca. 2-4 uger.