Nomad, puf, læder.

8.500,00 DKK incl. moms

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): Nomad, puf, læder Kategori:

Beskrivelse

Vi giver dig muligheden for at designe din helt egen Nomad Dot modulsofa. Sammensæt din nye luksusflyder bestående af lige netop de moduler du ønsker. Du vælger hjørnemodul, rygmodul og pufmodul seperat under de enkelte muligheder i vores menu. Bestiller du mere end 2 moduler er fragten gratis.

Det er også muligt at du har en Nomad Dot modulsofa i forvejen og blot ønsker at supplere med et enkelt modul eller flere. Fremgangsmåden er helt den samme.

Det er ganske enkelt:

1: Vælg farve.

2: Vælg ben.

VIGTIGT! Dine valg skriver du i kommentarfeltet ved kassen, når du bestiller her i vores webshop.

Du er også velkommen til at afgive din bestilling på telefon 53 34 34 06 eller på mailadressen info@aroomabove.com, så laver vi en manuel ordrebekræftelse til dig.

Om Nomad Dot modulsofa:

Nomad Dot modulsofa er på rekordtid blevet en favorit på det danske sofa marked. Nomad Dot modulsofa produceres for firmaet 2up. Skandinavisk design når det er bedst, håndlavet i Europa.

Med sublim komfort, uendelige opstillingsmuligheder og stilren formgivning, samlet i ét og samme kvalitetsprodukt, tør vi godt garantere dig en modulsofa med lang levetid – og med plads til hele familien.

Nomad Dot modulsofa giver dig et utal af opstillingsmuligheder, da sofaen består af løse moduler, som holdes sammen med flytbare metalbeslag. Modulerne kan derfor placeres og flyttes rundt efter dit behov.

Sæde og ryg er monteret med koldskum som gør modulsofaen formstabil. Bunden er udstyret med nozag (metal) fjedre for optimal siddekomfort.

Når du vælger betræk til din nye Nomad Dot modulsofa, kan du trygt vælge det udtryk der tiltaler dig mest. Alle vores betræk er nøje udvalgt og egner sig perfekt til hverdagsbrug.

Du vælger selv om der skal knapper på din nye sofa eller ej. Prisen er den samme. Vælg en indfarvet knap for det klassiske look eller giv dit sofadesign et ekstra pift ved at vælge en kontrastfarve, som får sofaen til at syne ekstra elegant og detaljeret. Knapperne laves i alle stoffarver samt i læder i farverne natur, cognac, grå, mokka og sort.

Vi tilbyder sofaben i krom, silver eller sortlakeret metal. Derudover kan du også vælge ben i massiv olieret egetræ. Ben er altid inkluderet i prisen pr. modul.

Som et ekstra element kan du tilkøbe filtsko til både metal- og træbenene, såfremt du ønsker at give dine gulve ekstra beskyttelse. Disse finder du under separate menupunkter her i shoppen.

Mål: (hvert modul)

Bredde: 90 cm

Dybde: 90 cm

Siddehøjde: 40 cm

Siddedybde: 60 cm

Totalhøjde: 69 cm (hjørne- og rygmodul)

Specifikation: (Vogue semi-anilin læder)

Kraftig semi-anilin okselæder med en let overfladebehandling som gør sofaen let at vedligeholde.

Lysægthed: 4-5

Vedligehold: Læder er et naturmateriale som patineres og bliver smukkere over tid. Læder vil desuden “sætte sig” efterhånden som sofaen anvendes.

Vogue semi-anilin læder, som monteres på ALLE modulsofaens flader, er af høj kvalitet. Læderet er samtidig brugsvenligt og let at vedligeholde. Daglig rengøring klares med en støvsuger med blødt mundstykke eller med en hårdt opvredet bomuldsklud.

Vi anbefaler at sofamodulerne tilføres læderfedt efter behov, gerne 2-4 gange årligt. Vogue semi-anilin læder kræver ikke megen vedligeholdelse, men hvis sofaen er udsat for sollys, udtørring og meget slid, skal den vedligeholdes oftere end under normale forhold.

 Leveringsform: Nomad Dot leveres med fragtmand efter forudgående aftale.

Annullering af ordre: Når du vælger selv at designe din sofa er der tale om en specialbestilling. Hvis du fortryder din bestilling når produktionen er iværksat, vil det kun være muligt at få refunderet 50% af den samlede købspris.