Tilbud

Hyldevange, 147 cm, eg, sort. SPAR 10%

675,00 kr. incl. moms

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): Hyldevange, 147 cm, eg, sort Kategori:

Beskrivelse

Med vores GROW hyldevanger i massiv egetræ, kan du bygge din helt egen reolvæg – uden begrænsninger. Med den mindste af vores vanger, kan du også skabe hyldeplads i køkkenet eller lave et lækkert væghængt natbord i soveværelset.

Byg symmetrisk eller asymmetrisk, byg stor eller småt. Valget er helt op til dig, da GROW tillader dig at bygge på over tid, efterhånden som behovet opstår.

Kombinér dine hyldevanger med vores GROW hylder i massiv egetræ eller vores GROW hylder i linoleum.

Vi elsker detaljer og et æstetisk rent udtryk. Derfor er vores vanger udstyret med skjulte ophængsbeslag, så du slipper for synlige skruer. Og når først vangerne er monteret på væggen, foregår alt andet uden brug af værktøj. Det betyder at du kan flytte om på dine hylder så let som ingenting, da vores hylder er designet så de hviler perfekt i rillerne på hyldevangerne.

Så frem i lyset med alle dine smukke ting, det fortjener de!

GROW hyldevanger fås i massiv ubehandlet egetræ og i massiv sortlakeret egetræ. Vangerne findes i flere længder og sælges stykvis for at give dig fuld fleksibilitet i designfasen af din nye reol.

Alt er designet og tilpasset hinanden så det kan kombineres på utallige måder. Kun fantasien er din eneste begrænsning!

Lav dit helt eget kunstværk eller placér systemet klassisk og stilrent på din væg. Brug det i stuen, køkkenet, badeværelset, soveværelset, hjemmekontoret, entréen eller børneværelset.

Vi har lavet et væld af opstillingsmuligheder som du finder her på siden. Vi står dog også altid klar til at hjælpe dig med at tegne lige netop DIN ønskeopstilling – helt gratis!

Bæredygtig egetræ:

Til vores hyldevanger anvendes udelukkende bæredygtig europæisk egetræ. Både hylder og vanger er designet med bløde afrundede hjørner for et mere organisk formsprog, som samtidig adskiller sig markant fra andre reoler og hylder på markedet. Den samtidige anvendelse af egetræsstave i fuld længde, skaber en rolig overflade og en stilren helhed.

Priser og mål:

Du vælger selv prisen på dit nye reolsystem, forstået på dén måde at du sammensætter systemet efter dit behov. GROW er et reolsystem som kan vokse med dig – deraf navnet. Det betyder eksempelvis at du kan starte med få elementer og så udvide over tid.

Large hyldevange i massiv sortlakeret egetræ, 147 cm. Sælges enkeltvis og prisen er derfor angivet pr. stk.

Levering:

Din bestilling sendes direkte til din bestillingsadresse og leveres hurtigst muligt. Vi vender altid tilbage med den forventede leveringstid, som typisk er 1-2 uger. Skal din ordre først produceres, kan der gå lidt længere tid.

 

Yderligere information

Vægt 2,0 kg