Hylde, 80 cm, linoleum.

1.000,00 kr. incl. moms

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): Hylde, 80 cm, linoleum-1 Kategori:

Beskrivelse

VIGTIGT! NÅR DU BESTILLER DENNE VARE, SKRIVER DU I KOMMENTARFELTET VED KASSEN, HVILKEN LINOLEUMSFARVE, DU ØNSKER HYLDEN LEVERET I. BESTILLER DU FLERE HYLDER, ER PROCESSEN DEN SAMME. HVIS VI HAR SPØRGSMÅL TIL DIN BESTILLING KONTAKTER VI DIG NATURLIGVIS. 

DIN A ROOM ABOVE tilbyder en unik kollektion af egne hylde designs. Vi kalder vores serie GROW, fordi hylderne er skabt til at vokse i takt med DINE behov.

Vi producerer i Danmark med lige dele kærlighed til høj kvalitet, bæredygtighed og socialt ansvar. Med GROW giver vi dig muligheden for at bringe naturen helt ind i boligen – med god samvittighed og i en kvalitet som kan gå i arv i generationer.

Vores GROW hylder kan kombineres med vores hyldevanger i massiv egetræ, vores hyldeknægte i stål eller vores hyldestropper i kernelæder. Hylderne fås i str. 21 cm x 48 cm eller 21 cm x 80 cm og tilbydes i massiv ubehandlet egetræ eller med linoleum på alle flader.

Hylderne er designet med bløde afrundede hjørner for et mere organisk formsprog.

Naturlig linoleum: 

Vores hylder som er beklædt med linoleum på alle flader, er fremstillet af naturens egne materialer og leveres i 21 smukke farver.

Linoleum er fremstillet af linolie, træmel og harpiks, tilsat farvepigmenter fra planter hentet i naturen. Materialet er biologisk nedbrydeligt og er velegnet til anvendelse på overflader designet til hverdagsbrug.

Linoleum har en mat, varm og blød overflade, er lyd absorberende, anti-bakterielt og anti-statisk. Desuden er det farveægte og reflekterer ikke solens stråler. Linoleum er et levende materiale som er yderst let at vedligeholde. Eksempelvis vil småridser i overfladen rejse sig igen og forsvinde.

Mål:

Lang hylde, linoleum, d. 21 cm x l. 80 cm

Levering:

Din bestilling sendes direkte til din bestillingsadresse og leveres hurtigst muligt. Vi vender altid tilbage med den forventede leveringstid, som typisk er 1-2 uger. Skal din ordre først produceres, kan der gå lidt længere tid.

Yderligere information

Vægt 2,0 kg