Tilbud

GROW reol, opstilling 25. SPAR 10%

9.000,00 kr. incl. moms

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): GROW reol, opstilling 25 Kategori:

Beskrivelse

Denne opstilling består af 4 x medium hyldevanger (80 cm) samt 8 x lange hylder (80 cm).

Ved bestilling skal du i kommentarfeltet angive hvilke farver du ønsker dine hylder leveret i. Har vi spørgsmål til din bestilling kontakter vi dig direkte, ligesom vi vender tilbage med en forventet leveringstid baseret på de ønsker du har afgivet.

GROW er  reolsystemet som vokser i takt med dine behov. GROW er skabt til dig der elsker skandinavisk design, dansk produceret kvalitet og fuld fleksibilitet i indretningen.

GROW er designet af Charlotte Holm Schau, med en forkærlighed for bæredygtighed, socialt ansvar og anvendelse af naturens egne materialer. GROW er 100% dansk design og dansk produktion.

Reolsystemet består af hyldevanger i massiv egetræ samt hylder i massiv egetræ eller i linoleum.

Konceptet er helt enkelt – og det er netop dét der er så genialt. Du vælger selv hvor og hvordan hyldevangerne skal placeres på din væg.

Og når først hyldevangerne er sat op på væggen foregår ALT andet uden brug af værktøj. Det betyder at du nemt kan omplacere dine hylder efter behov og samtidig skabe et helt nyt udtryk.

Lav dit helt eget kunstværk eller placér systemet klassisk og stilrent på din væg. Brug det i stuen, køkkenet, badeværelset, soveværelset, hjemmekontoret, entréen eller børneværelset.

Bæredygtig egetræ:

Til vores massive hyldevanger og hylder anvendes udelukkende bæredygtig europæisk egetræ. Både hylder og vanger er designet med bløde afrundede hjørner for et mere organisk formsprog, som samtidig adskiller sig markant fra andre reoler og hylder på markedet. Den samtidige anvendelse af egetræsstave i fuld længde, skaber en rolig overflade og en stilren helhed. For at opnå det lette udtryk som kendetegner skandinavisk design, fremstår egetræet ubehandlet. Som kunde har man altid mulighed for at efterbehandle sine hyldevanger hvis man ønsker dette.

Naturlig linoleum: 

Vores hylder som er beklædt med linoleum på alle flader, er fremstillet af naturens egne materialer og leveres i mange smukke farver. Linoleum er fremstillet af linolie, træmel og harpiks, tilsat farvepigmenter fra planter hentet i naturen. Materialet er biologisk nedbrydeligt og er velegnet til anvendelse på overflader designet til hverdagsbrug. Linoleum har en mat, varm og blød overflade, er lyd absorberende, anti-bakterielt og anti-statisk. Desuden er det farveægte og reflekterer ikke solens stråler. Linoleum er et levende materiale som er yderst let at vedligeholde. Eksempelvis vil småridser i overfladen rejse sig igen og forsvinde.

Mål:

GROW er et reolsystem som kan vokse med dig – deraf navnet. Det betyder eksempelvis at du kan starte med få elementer og udvide opstillingen over tid.

Medium hyldevange i massiv egetræ, 80 cm.

Lang hylde d. 21 cm x l. 80 cm.

Levering:

Vi leverer dit nye reolsystem hurtigst muligt. Hvis du vælger en farvekombination som vi ikke har på lager skal du regne med op til 6 ugers leveringstid. Vi giver dig altid besked pr. e-mail om den forventede leveringstid når du har afgivet din ordre.