Tilbud

Hylde, 48 cm, eg. SPAR 10%

720,00 kr. incl. moms

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): Hylde, 48 cm, eg Kategori:

Beskrivelse

A ROOM ABOVE tilbyder en unik kollektion af egne hylde designs. Vi kalder vores serie GROW, fordi hylderne er skabt til at vokse i takt med DINE behov.

Vi producerer i Danmark med lige dele kærlighed til høj kvalitet, bæredygtighed og socialt ansvar. Med GROW giver vi dig muligheden for at bringe naturen helt ind i boligen – med god samvittighed og i en kvalitet som kan gå i arv i generationer.

Vores GROW hylder kan kombineres med vores hyldevanger i massiv egetræ, vores hyldeknægte i stål eller vores hyldestropper i kernelæder. Hylderne fås i str. 21 cm x 48 cm eller 21 cm x 80 cm og tilbydes i massiv ubehandlet egetræ eller med linoleum på alle flader.

Bæredygtig egetræ:

Til vores massive hylder anvendes udelukkende bæredygtig europæisk egetræ.

Hylderne er designet med bløde afrundede hjørner for et mere organisk formsprog. Den samtidige anvendelse af egetræsstave i fuld længde, skaber en rolig overflade og en stilren helhed.

For at opnå det lette udtryk som kendetegner skandinavisk design, fremstår egetræet ubehandlet. Som kunde har man altid mulighed for at efterbehandle sine hylder med eksempelvis olie eller sæbe hvis man ønsker dette.

Mål:

Kort hylde i massiv ubehandlet egetræ, d. 21 cm x l. 48 cm

Levering:

Din bestilling sendes direkte til din bestillingsadresse og leveres hurtigst muligt. Vi vender altid tilbage med den forventede leveringstid, som typisk er 1-2 uger. Skal din ordre først produceres, kan der gå lidt længere tid.

Yderligere information

Vægt 2,0 kg