Hylde, 48 cm, linoleum/stål

1.200,00 kr. incl. moms

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): Hylde, 48 cm, linoleum/stål Kategori:

Beskrivelse

VIGTIGT! NÅR DU BESTILLER DENNE VARE, SKRIVER DU I KOMMENTARFELTET VED KASSEN, HVILKEN LINOLEUMSFARVE, DU ØNSKER HYLDEN LEVERET I. BESTILLER DU FLERE HYLDER, ER PROCESSEN DEN SAMME. HVIS VI HAR SPØRGSMÅL TIL DIN BESTILLING KONTAKTER VI DIG NATURLIGVIS. 

Vi producerer vores hylder i Danmark, med lige dele kærlighed til bæredygtighed og socialt ansvar.

En hylde er IKKE bare er en hylde!

Vi er vilde med hylder fordi de passer ind ALLE steder i boligen. De er pladsbesparende og lette i udtrykket, mens funktionen er fuldkommen uovertruffen. Giv fantasien frit spil og opgradér din indretning. Skab dit eget luksuriøse look. En genial måde at få naturen ind i boligen på.

GROW væghylde i linoleum med originale hyldeknægte er designet af Charlotte Holm Schau.

Selve hylden produceres hos en lokal producent. Vores hylder som er beklædt med linoleum på alle flader, er skabt af naturens egne materialer og leveres i mange smukke farver. Linoleum er fremstillet af linolie, træ-mel og harpiks, tilsat farvepigmenter fra planter hentet i naturen. Materialet er biologisk nedbrydeligt og er velegnet til anvendelse på overflader designet til hverdagsbrug. Vores hyldebeslag produceres ligeledes i Danmark og fremstilles i stål.

Linoleum har en mat, varm og blød overflade, er lyd absorberende, anti-bakterielt og anti-statisk. Desuden er det farveægte og reflekterer ikke solens stråler. Linoleum er et levende materiale som er yderst let at vedligeholde. Eksempelvis vil småridser i overfladen rejse sig igen og forsvinde.

Vores væghylder er designet med smukke afrundede hjørner for en mere organisk form, der samtidig adskiller sig markant fra andre hylder på markedet. Vi vil nemlig gerne give dig muligheden for at købe noget som ingen andre har!

Vælg mellem de mange smukke farver. Leveres med hyldeknægte i rustfri stål.

Mål:

Hylde, d. 21 cm x l. 48 cm. Hyldeknægte, d. 17,5 cm x h. 19 cm.

Vedligehold:

Hylden aftørres med en fugtig opvredet klud og kan efter ønske behandles med linoleumspleje.

Design:

Charlotte Holm Schau

Levering:

Leveres direkte til din adresse. Leveringstid ca. 1 uge.