Hylde, 48 cm, eg/messing

1.200,00 kr. incl. moms

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): Hylde, 48 cm, eg/messing Kategori:

Beskrivelse

Vi producerer vores hylder i Danmark, med lige dele kærlighed til bæredygtighed og socialt ansvar.

En hylde er IKKE bare er en hylde!

Vi er vilde med hylder fordi de passer ind ALLE steder i boligen. De er pladsbesparende og lette i udtrykket, mens funktionen er fuldkommen uovertruffen. Giv fantasien frit spil og opgradér din indretning. Skab dit eget luksuriøse look. En genial måde at få naturen ind i boligen på.

GROW væghylde i massiv egetræ med originale hyldeknægte er designet af Charlotte Holm Schau.

Selve hylden produceres hos en lokal producent. Til produktionen anvendes udelukkende bæredygtigt europæisk egetræ, hvilket betyder at for hver gang ét træ fældes, plantes et nyt. Anvendelsen af de massive egetræs stave i fuld længde giver hylden et roligt og stilrent udtryk. Vores hyldebeslag produceres ligeledes i Danmark og fremstilles i stål.

Vores væghylder er designet med smukke afrundede hjørner for en mere organisk form, der samtidig adskiller sig markant fra andre hylder på markedet. Vi vil nemlig gerne give dig muligheden for at købe noget som ingen andre har!

Eg, ubehandlet. Leveres med hyldeknægte i messingfarvet stål.

Mål:

Hylde, d. 21 cm x l. 48 cm. Hyldeknægte, d. 17,5 cm x h. 19 cm.

Vedligehold:

Hylden aftørres med en fnugfri tør klud. Hylden er ubehandlet og kan anvendes som den er. Det er også muligt efter eget ønske at efterbehandle med sæbe, olie eller bejdse.

Design:

Charlotte Holm Schau

Levering:

Leveres direkte til din adresse. Leveringstid ca. 1 uge.