Reoler

“Vi er stolte over vores GROW reolsystem som i dag sælges både nationalt og internationalt. Det er den bedste anbefaling man kan få”

A ROOM ABOVE

GROW by Charlotte Holm Schau er reolsystemet som vokser i takt med dine behov. GROW er skabt til dig der elsker skandinavisk design, dansk produceret kvalitet og fuld fleksibilitet i indretningen.

GROW by Charlotte Holm Schau er designet med en forkærlighed for bæredygtighed, socialt ansvar og anvendelse af naturens egne materialer. GROW er 100% dansk design og dansk produktion.

Vi er stolte over vores reolsystem som har fået overvældende god modtagelse og som i dag sælges både nationalt og internationalt.

Reolsystemet fra 2016, som består af hylder og hyldevanger i massiv egetræ samt hylder beklædt med linoleum på alle flader, produceres i Danmark. Senest er serien nu også blevet udvidet med en skrivebordsplade.

Konceptet er helt enkelt – og det er netop dét der er så genialt. Du vælger selv hvor og hvordan hyldevangerne skal placeres på din væg. Du bestemmer også selv hvor mange vanger du vil anvende og i hvilken størrelse. Det samme gælder for hylderne som leveres i flere forskellige længder. Alt er designet og tilpasset hinanden så det kan kombineres på utallige måder. Kun fantasien er din eneste begrænsning!

Og når først hyldevangerne er sat op på væggen foregår ALT andet uden brug af værktøj. Det betyder at du nemt kan omplacere dine hylder efter behov og samtidig skabe et helt nyt udtryk.

Lav dit helt eget kunstværk eller placér systemet klassisk og stilrent på din væg. Brug det i stuen, køkkenet, badeværelset, soveværelset, hjemmekontoret, entréen eller børneværelset. Vi har lavet forslag til et væld af opstillingsmuligheder som du finder under de forskellige menupunkter. Vi står dog også altid klar til at hjælpe dig med at tegne lige netop DIN ønskeopstilling – helt gratis!

Du vælger selv prisen på dit nye reolsystem, forstået på dén måde at du sammensætter systemet efter dit behov. GROW er et reolsystem som kan vokse med dig – deraf navnet. Det betyder eksempelvis at du kan starte med få elementer og så udvide over tid.

Kontakt os på 53 34 34 06 eller send en mail til info@aroomabove.com