Om A Room Above

At leve drømmen ud

Efter i mange år at have designet møbler og lavet indretninger for store, internationale møbelvirksomheder, havde Charlotte Holm Schau brug for frie rammer til at udfolde sin kreativitet. Det blev startskuddet til designfirmaet A ROOM ABOVE som blev stiftet i efteråret 2012. Showroom, webshop og kontorfacilitet er samlet i ét og herfra sælges håndplukkede møbler og interiørvarer samt flere af Charlottes egne designs.

Unikt møbel og interiør sortiment

Hos A ROOM ABOVE er produktsortimentet dynamisk, hvilket betyder, at du som kunde, altid finder ny inspiration til boligen. Vores showroom er indrettet hyggeligt og personligt for at skabe en hjemlig atmosfære, hvor alle skal føle sig velkommen. Formålet er, at inspirere kunderne til at turde tænke anderledes og se nye muligheder indenfor indretningen af hjemmet. ”Når du er tæt på dine kunder opstår en gensidig synergi og forståelse. Jeg lever af at inspirere mennesker og dække et konkret behov. Mit mål er at tilbyde et redigeret udvalg af kvalitetsprodukter, hvor du som kunde får muligheden for at erhverve dig noget mere unikt,” siger Charlotte Holm Schau, som allerede fra start blev taget godt imod af kunderne. ”Når kunderne kommer ind og siger, ”Hvor er her bare fedt, sådan vil jeg gerne selv bo”, giver det mig en stor personlig tilfredsstillelse, for så ved jeg at jeg har skabt noget rigtigt.”

Håndplukket second-hand

Som en del af sortimentet satser A ROOM ABOVE også på håndplukket second-hand når det er bedst. ”Vi har alt for længe haft en køb og smid væk kultur – og den vil jeg gerne tage afstand fra. Jeg ønsker at vise hvordan second-hand produkter med sjæl, via kreativitet og indlevelse kan skabe stor personlig værdi for både ejer og beskuer. Min holdning til genbrug er, at man aldrig går på kompromis med kvaliteten og at man generelt ikke smider gode brugsting ud. Og netop derfor er sortimentet hos A ROOM ABOVE en blåstempling på kvalitet med hjerte og omtanke for miljøet.”

Rådgivning til virksomheder og private

Charlotte Holm Schau tilbyder også professionel rådgivning indenfor indretning, koncept – og produkt udvikling. Alle udfordringer ses som en enestående mulighed for at arbejde kreativt. Målet er derfor heller aldrig den letteste løsning – men den bedste. ”Jeg kan lide at rykke ved folks opfattelse af det de ser. Jeg stoler på min intuition og går gerne egne veje for at skabe unikke og ekstraordinære løsninger. For mig er kundens succes lig med min egen succes.”

Både professionelt og personligt er indretning Charlotte Holm Schaus store passion. Flere af hendes boligindretninger været vist i BoBedre, Boligmagasinet, Alt For Damerne og på adskillige online medier.

A ROOM ABOVE

by Charlotte Holm Schau

Johs. Baunes Plads 16

8000 Aarhus C

Telefon: 53 34 34 06

Mail: charlotte@aroomabove.com

Åbningstider: Vi holder åbent i vores showroom efter aftale. Webshoppen er åben døgnet rundt og vi har telefontid alle hverdage fra 9.00-16.00.

GROW reol
Chralotte - A ROOM ABOVE