Om A Room Above

At leve drømmen ud

Efter i mange år at have designet møbler og lavet indretninger for store, internationale møbelvirksomheder, havde Charlotte Holm Schau brug for frie rammer til at udfolde sin kreativitet. Det blev startskuddet til designfirmaet og butikken A ROOM ABOVE på Frederiks Allé 114 i Aarhus, som åbnede i efteråret 2013. Her er butik og kontorfacilitet samlet i ét og herfra sælges håndplukkede møbler og interiørvarer samt flere af Charlottes egne designs. Butikkens placering i ét af de mest innovative områder i Aarhus, giver en unik mulighed for at komme helt tæt på de kunder, som tør gå lidt længere end andre i deres boligindretning.

I foråret 2015 åbnede webshoppen for at give endnu flere kunder muligheden for, at shoppe unikke møbler og interiørvarer til boligen – døgnet rundt.

Unikt møbel og interiør sortiment

Hos A ROOM ABOVE er produktsortimentet dynamisk, hvilket betyder, at du som kunde, altid finder ny inspiration til boligen. Den fysiske butik er indrettet hyggeligt og personligt for at skabe en hjemlig atmosfære, hvor alle skal føle sig velkommen. Formålet er, at inspirere kunderne til at turde tænke anderledes og se nye muligheder indenfor indretningen af hjemmet. ”Når du er tæt på dine kunder opstår en gensidig synergi og forståelse. Jeg lever af at inspirere mennesker og dække et konkret behov. Jeg arbejder helt bevidst på at skille mig ud fra flertallet af boligbutikker, som efter min opfattelse, i høj grad sælger de samme varer. Mit mål er at tilbyde et redigeret udvalg af kvalitetsprodukter, hvor du som kunde får muligheden for at erhverve dig noget mere unikt,” siger Charlotte Holm Schau, som allerede fra start blev taget godt imod af kunderne. ”Når kunderne kommer ind og siger, ”Hvor er her bare fedt, sådan ville jeg gerne selv bo”, giver det mig en stor personlig tilfredsstillelse, for så ved jeg at jeg har skabt noget rigtigt.”

Håndplukket second-hand

Som en del af sortimentet satser A ROOM ABOVE også på håndplukket second-hand når det er bedst. ”Vi har alt for længe haft en køb og smid væk kultur – og den vil jeg gerne tage afstand fra. Jeg ønsker at vise hvordan second-hand produkter med sjæl, via kreativitet og indlevelse kan skabe stor personlig værdi for både ejer og beskuer. Min holdning til genbrug er, at man aldrig går på kompromis med kvaliteten og at man generelt ikke smider gode brugsting ud. Og netop derfor er sortimentet hos A ROOM ABOVE en blåstempling på kvalitet med hjerte og omtanke for miljøet.”

Rådgivning til virksomheder og private

Charlotte Holm Schau tilbyder også professionel rådgivning indenfor indretning, koncept – og produkt udvikling. Alle udfordringer ses som en enestående mulighed for at arbejde kreativt. Målet er derfor heller aldrig den letteste løsning – men den bedste. ”Jeg kan lide at rykke ved folks opfattelse af det de ser. Jeg stoler på min intuition og går gerne egne veje for at skabe unikke og ekstraordinære løsninger. For mig er kundens succes lig med min egen succes.”

Både professionelt og personligt er indretning Charlotte Holm Schaus store passion. Charlotte har selv stået for indretning og renovering af butikken i Frederiks Allé, der tidligere husede et rejsebureau, men som nu er forvandlet til en eksklusiv og indbydende butik. Samtidig har flere af hendes private boligindretninger været vist i BoBedre, Boligmagasinet og Alt For Damerne.

A ROOM ABOVE

by Charlotte Holm Schau

Frederiks Allé 114 A

8000 Aarhus C

Telefon: 53 34 34 06

Mail: charlotte@aroomabove.com

A ROOM ABOVE holder åbent mandag 12-17, tirsdag 12-17, onsdag 12-17, torsdag 11-17.30, fredag 11-18 og lørdag 11-14. Webshoppen holder åbent døgnet rundt og har telefontid alle hverdage fra 8.00-16.00.

GROW reol
GROW reolsystem