Affaldssortering / Inventar

Affaldssortering er noget vi alle skal forholde os til – ikke mindst som virksomhed, hvor det pr. 1. januar 2023 er blevet lovpligtigt at sortere. 

Og hvorfor så ikke vælge en pæn og langtidsholdbar løsning som tilmed produceres her i Danmark? Dén løsning har vi!

Vi har nemlig designet et rigtig flot affaldsmodul, for en mere bæredygtig affaldssortering som kan anvendes i din virksomhed – eller din privatbolig. Vores modul måler hele 460 mm x 1260 mm x h. 850 mm så der er rigtig god plads til dit restaffald. Som standard medfølger 3 stk. indvendige plast affaldsbeholdere der gør modulet let at tømme for affald. 

Vi producerer efter ordre i Danmark, så du kan frit vælge mellem 21 smukke linoleumsfarver. 

Du kan vælge vores standardbeholder med 3 rum eller vi kan tilpasse modulet så det passer til lige netop DIT behov. Du kan såmænd også få indgraveret dine helt egne “sorterings-ord” i låget. 

Vi tilbyder unikke affaldsstationer som både løser et helt konkret hverdagsbehov og som volumenmæssigt også sparer miljøet for mange plasticposer om dagen. 

Vi har store virksomhedskunder som har været med til at gå forrest i udviklingen af vores affaldsmodul. Og netop disse kunder har turdet insistere på at de affaldsløsninger de lukker ind i deres virksomheder, produceres med stor respekt for miljøet. Og dét gør netop vores løsning!

Hvorfor vælge os?

1 – Affaldsstationerne produceres i Danmark, så fragten er minimal.

2 – De er fremstillet med bæredygtig linoleum overalt, som samtidig sikrer en rengøringsvenlig og anti-bakteriel overflade. 

3 – Stationerne er designet, så de er visuelt flotte på alle sider. Det betyder at de også kan placeres frit i rummet efter behov. Selvom noget er designet til at være praktisk – må det også gerne se godt ud. Det koster nemlig ikke ekstra!

4 – Kvaliteten er i top og de de kan ikke slides op. Og bliver det på et tidspunkt nødvendigt med en anden sorteringsform, er det let at få lavet et nyt låg, med nye indgraveringer.

Vil du gøre vores øvrige kunder kunsten efter? Så hjælper vi også gerne DIG med at tænke i nye baner og blive mere bæredygtig.

Kontakt os på info@aroomabove.com hvis du mere information om de løsninger vi kan tilbyde.